Gothia längtan redan?MTV, oh la laa.

Varje gång jag tar på mig träningskläder tänker jag på fotboll och därav Gothia Cup. Det går inte att hjälpas så ni lär få stå ut med min längtan fram tills v29 tar plats nästa juli, och därefter ett evigt hoppandes på att vi får åka dit det allra sista året. Möjligheterna finns ju som tur är. Träningslägret lär bli bra med, i Helsingborg. Stackars Elin får dock fira sin 18års dag med att inte få dricka. Back to football, träningen gick bra, dock gick en av mina dobbar av; den hänger av skon, rättare sagt. Jag har inte råd att köpa x2 skor detta året! Jag får kika runt i England under mellandagsrean.
Nu ska jag se på Mamma Mia, äta pepparkakor med ädelost och dricka te. Man måste få unna sig lite när man kan, och gud så skönt det är att avsluta helgen med mys.

... here we go again,
my, my,
how can I resist you?

S, x

3 veckor till jullovetCan I have this dance? - Vanessa Hudgens & Zac Efron
Jadu, ingenting planerat ikväll då jag antar att film inte blir av? Pizza och idol med mor och syster blir underhållningen istället. Malin och Elin har dragit till Göteborg för Jul På Liseberg med, förra året var så mysigt när jag var där

Herrå

S, x
Kategori:

LussekisseMAMMA <3

Dagen.. Ja, torsdagar är tröttsamma. Det slutade med att jag körde luft-MC på matten, så trött var jag på att derivera och derivera derivatan. Surr i klassrummet om iPhones hit och dit, och sedan ett rop om CS och alla grabbarna bara rusar iväg till datasalen. Det är teknik det.

Ikväll blir det ki-gympa i Tvärred me brudarna, det är lite svårt att stava i backen nu när det är snow där. Lyckost den kullen, jag vill med vara snöig. Det är exakt 3 veckor kvar till jullovet imorgon, dåligt jag längtar! Jag måste ta tag i julklapparna på riktigt nu. Och pengarna bara rusar ur händerna på mig, jag hinner knappt hålla i dem. På tal om dyra saker, mamma och jag ska fixa med oss en massa saffran och baka lussekatter i England; det har de inte där och det är så gott! Nu ska jag rusa iväg.

Feels like the raindrops on my skin,
you bring me alive.

S, x