KALASJulen 2007
Jag längtar till i år. 53 dagar kvar till julafton.

I dag är det dags för sex timmar jobb och sedan fira Malin och Therése med tacos och skräckfilm. Jag och Elin har bestämt att vi ska sitta gömda under en filt. Jag har inte så mycket att skriva om egentligen, mer än att det är sorgligt att det snön regnar bort och jullovet är för långt borta! Men nu ska jag njuta av mina rostade mackor och te, och sedan promenera ner till work i slasket.

Jingle bell rock.

S, x

SNOWFLAKEMistletoe and wine - Cliff Richard
Okej, det var länge sen jag fick ett sådant glädjeryck som jag fick tidigare. Jag skyndade mig ner för trapporna när mobilen ringde, jag hann knappt svara innan jag skrek så plötsligt av glädje när snöflingorna landade på mitt ansikte, det var synd om Evas öron i andra ändan av mobilen. Träningen som vi skulle till var vid skidbacken, eller egentligen på självaste skidbacken. Vi hade ett par stavar var och pigga ben, sedan var det bara att staka sig hela vägen upp och sedan glida ner hela vägen för ännu en omgång. Sista uppgången gjorde vi i liftbacken och gudarna ska veta att mina ben kände det. Sedan var det dags för huk-glidning-med-sko-skidor ned för backen; lite utfall och balansövningar hann vi också med.

Nu har jag suttit vid datorn och laddat ner jullåtar så det bara snöar om det. Jag är på så bra humör! Detta har jag längtat efter, att få sitta med julmusiken ur högtalarna i min mysiga kofta med en kopp te med snön virvlandes utanför. Tänk när vi räknar ner dagarna till advent och julkalendern, när vi planerar in julklappsshopping och värmer glögg om kvällarna. När vi sedan lyssnar på Luciatåget och har tomtemössor på oss i skolan. Sedan är det dags för julavslutningen, lite hejdåkramar och sedan två veckor ledigt med massa mysiga julfilmer som Love Actually, Home Alone och The Holiday. Jag flyr landet och längtar.
P, all I want for Christmas is you.

S, x
Kategori:

HAPPY BIRTHDAYDARLING blir stora 17 år i dag :)
Gårdagen var så bra! Mitt humör ändrades direkt när jag gick ut i solen, från dålig ork till enorm positivitet, det var skönt. Dock hann samma procedur hända en gång till. Först skulle jag stänga på jobbet med en tjej som jag inte riktigt kan beskriva med ord här, sedan träffade jag söta Malin och Johan på ICA innan det var dags att promenera till Marika där Sex and The City väntade med Tobias och Jesper. Lyckan fann jag först på chipsavdelningen där jag hittade Salt and Vinegar chips, det var något otroligt vad jag log därefter. Jesper och jag hann inte så långt på vägen hem innan han vurpade med cykeln på den glashala vägen. Där stod också helt plötsligt två killar och vinglade, det visade sig vara en Christopher och en Anton; vi fick sällskap av de småfulla hela vägen hem till mitt kvarter innan det var dags att värma fötterna i en varm säng.

I dag ska jag kila ner på stan med Marika och Elin och fixa födelsedagspresenter till morgondagens firande, och ikväll är det stavgång i backen med laget som gäller; kommer jag att dö? Imorgon är det som sagt födelsedagsmiddag, men först väntar sex timmar hårt slitande på Sibylla. Det blir nog att byta om där och lukta lite fritös på middagen, tror jag. Men nej, nu ska jag plinka lite på mitt piano innan jag beger mig, även borsta tänderna!


Halsduk - Lindex
Herrkofta - These Glory Days
Leggins - Vero Moda
Ignorera strumporna

HÖST!

S, x
Kategori: