Skola, värme, träning, kalas.Det goda min moster fixat i ordning som mat på kalaset!
Hej alla godingar!

Vilken dag. Psykologin lämnades och de andras arbeten lästes på första lektionen, sedan hade jag hål mellan nio och kvart över ett då jag och Hannah tog med oss ekonomiböckerna ut och fixade med vårt arbete. På UF-lektionen fixades det med årsredovisning och delårsrapport som i princip är klara. Sista lektionen innebar matte där det kändes helt okej. Direkt ut till träningen med mina nya skor på fötter'a och de var riktigt go'a! 20 års kalas för Krista med lite mat. Syster satte på Harry Potter och Hemlighetens Kammare, till den satt jag och räknade ikapp matte jag legat efter i. Nu känns allt faktiskt riktigt bra!

Långhelg väntar och det ska bli skönt. På agenden imorgon gäller fotboll: UIFK vs IFE på Vistavallen kl 13; grill på kvällen. Nu ska jag fixa in lite mer filmer på mobilen och sedan krypa ner i sängen.

I feeeeel good.

S, x
Kategori:

01.43 Psykologin är färdigskriven

Jag blev inte helt nöjd, inte så konstigt heller när jag var en idiot nog att lämna det till dagen innan inlämning. Smartass. Får jag ett VG borde jag vara nöjd, men MVG står högst upp på min önskelista de sista veckorna nu. Tvätta bort sminket, borsta tänderna och slänga mig i sängen är mina tre nästa moves.

GODNATT!

S, x

VÄRME


Frågan är om det är värt att längta bort? Jag kan aldrig koncentrera mig på det jag ska. Nu är jag ihjälstressad och på dåligt humör för första gången på några veckor faktiskt; en hopplös känsla som bara kryper under skinnet. Strax ska jag äta hemlagad pizza med min käraste mor och sötaste syster; jag älskar er! Jag ska naturligtvis springa till tv:n nu med mitt psykologiblock och kolla Barca vs Chelsea, det gillar vi!

Oh! Och nya fotbollsskor köpte jag idag med, förhoppningsvis skonar de mina hälar och jag får trycka in några goda på matchen på lördag.

Much love.

S, x