TJA TJA TJA

Incheckning, boarding, flygresa och tågresan gick galant. Inga förseningar och inga krascher. Släppte av Krista och Olivia hos Jodie, sen åkte jag med kusin Mercedes hem till dem och lämnade mina saker på mitt semesterrum. Käkade lite och sen stack vi iväg till ASDA (som är en mataffär och de säljer alkohol där som alla andra mataffärer) för att hitta lite dricka till idag. Jag köpte en flaska Raspberry Sambuka men ska köpa något som är mer drickbart för jag tänker inte shotta hela kvällen som Mercedes föreslog. Träffade min kompis Dan en stund innan han stack iväg och jobbade och sen la jag mig. Har sovit så himla gott! Nu ska jag slänga i mig lite frulle innan jag möter upp brudarna i stan där vi ska jaga skor till min outfit ikväll, köpa mer alkohol och bara glassa som svenska tjejer gör i England ;)

PUSS, ROBERT!

S, x

Vaken tidigt för ovanlighetens skull

Gick upp åtta idag, det tog emot. Snart ska jag, syster och mamma ner till stan och göra lite ärenden och sen kommer morfar och äter middag hos oss. Jag åker vid två, kanske ska packa klart mina saker! Väskan är typ halvtom vilket bådar gott för hemresan men illa för plånboken. MEN ÄSCH, jag har i princip inte köpt någonting sen efter sommarlovet förutom julklappar och födelsedagspresenter i klädväg. Igår fixade jag nyårsoutfiten förutom skor som jag hoppas att jag hittar i England imorgon. ÅHH, nu vill jag bara åka!

ROBERT.

S, x

IMORGON OCH EN VECKA FRAMÅTKrista in front, Olivia with the cheesy smile and I'm the emo - back in 2006!

Imorgon, då jävlar. Då sticker jag, Olivia och Krista till England i en vecka. Vi ska festa som fan på nyår och lite till, shoppa upp alla våra pengar, träffa gamla och nya vänner och ha det så jäkla nice. Kommer säkert skriva därifrån med. Är det lite okej att längta tills jag kommer hem redan, bara för att jag vill pussa världens finaste kille?

ROBERT.

S, x
Kategori: