GAME GAME GAME, nu börjar nerverna sprattla i magen på mig!GAME DAY!
MTV vs Kinnarp/Slutarp i gräshallen 18.00
Solen skiner och jag går omkring i shorts. Inomhus.

Vaknade gjorde jag vid halv 11, gick upp och fixade i ordning gröt med jordgubbssylt. På med datorn och igång med labbrapporten direkt, om jag inte börjat då hade jag nog aldrig kommit igång. Den är inte helt klar, jag måste rådfråga Martin och Mattias vad jag ska skriva under de sista tre överskrifterna; gött! Nu har jag fått i mig mat, snabbmakaroner och köttbullar. Lite musik och bokföring, sedan känner jag att jag är redo för match.

Nu vill jag ha upp min kondition till max, blir lite starkare och sedan få igång serien. Jag vill ha utomuhsträning i sol och värme, regn och blåst, kyla och sol. Det kvittar vilket väder, jag vill ut på gräs och känna luft. Prioritet 1 snart blir att köpa nya skor då mina är halvsönder. När säsongen sedan är i full gång kommre vi in på slutspurten av terminen och början på sommarlovet. Efter några veckor kan vi nästan känna smaken på Gothia och då kommer mitt liv vara fullbordat!

Music's in my soul.

S, x
Kategori:

I can still recall our last summer, I still see it all..mobikort
Le stort för det gör jag!

Sju lektioner och några timmar på jobbet senare och jag sitter här som en soffpotatis och undrar hur jag ska orka ta mig till sängen. Förmiddagen rullade på ganska snabbt och sedan väntade en förvånansvärt god pyttipanna med rå lök och kebabsås, jag var nöjd. Därefter väntade en kaotisk engelskalektion, spanska där vi inte fick mycket mer gjort än att få reda på proven; jag fick mitt MVG. Få inget raseriutbrott nu när jag säger att jag var lite missnöjd. Jag gjorde så många onödiga slarvfel och i det ämnet ska jag inte klanta mig! Hur som helst, dagen avslutades med psykologi och jag har en känsla av att min lärare inte riktigt gillar mig. Jobbet gick sedan ganska snabbt, timmarna flög förbi samtidigt som jag och Sofia såg mer ut som om vi stod i sömnen än var vakna. En sväng till ica och sedan väntade fahitakyckling i pitabröd när jag kom hem.

Nu ska jag nog kika på Twilight eller Wild Child, tvätta bort mitt smink och fixa en till kopp te. Imorgon ska jag ge mig fysik-labbrapporten; jag måste ha klart den tills måndag och det känns skrämmande. Sedan ska jag även läsa bokföring till provet på torsdag. På kvällen gäller match, TAGGA!

You smell lovely.

S, x
Kategori:

Screamy bom biniBleeding mascara - Atreyu
Look how pretty she is
When she falls down
Now there's no beauty in bleeding mascara
Lips are quivering
Like a withering rose
She's back again

S, x
Kategori: