bryt inte ihop nuJag har riktigt fastnat för Håkan Hellström! Vilken otroligt skön röst han har, jag vill bara dansa och sjunga när hans musik drar igång. Kvällen har spenderats på balkongen med min bok, en kopp te och tortillachips medan jag lyssnat på åskan; hur mysigt som helst. Finalen i Hell's Kitchen kollade jag på med, tråkigt att Paula inte vann. Nu är det musik som gäller!

S, x
Kategori:

hysteri

"det gör så ont att nåt så nära kan vara så långt bort"
                                                                                                   
- Håkan Hellström kom igen, lena

Go'morron! Görs?

Vaknade av att de lade asfalt utanför mitt fönster i morse, halv 9, skönt. Nu har min täppta näsa blivit lite mindre täppt och jag kan andas utan att flåsa. Snart ska jag ner till stan och fixa på banken och även köpa bröd och något att äta. Tänkte ju solat idag men det är sådär med molnen. Vad kan hittas på istället?

S, x

Sommardagar
1. igårkväll, volley
2. idag, stek

Det är så skönt i solen! Både idag och igår jobbade jag till tre. Kvällen spenderades med vänner på Skottek där vi grillade korv och lirade volley samt jagade bort knott från kroppen. Dirr efter work idag stack jag till Skottek med Malin och jag kom hem vid åtta efter en vansinnesfärd i Nicolinas bil! Med mammas mat i magen, nyduschad och jätteslö ska jag dra mig mot bingen nu. Imorgon väntar körlektion, 30 graders värme och match mot Timmele.

S, x
Kategori: