Game day! Lerig grusplan är vad jag längtar efter.Jeans - Lager 157 Gällstad
T-shirt - Impact [konkurs]
Kofta - Lager 157 Gällstad
Väska - Lager 157 Gällstad
Hallå hallå!

Gårdagen var svinlång. Jag hade längtat efter sängen hela dagen, att jag bara skulle springa och krypa under täcket direkt efter skolan men det blev andra planer så fort jag kom innanför dörren. Mamma ville till Marbäck och syster till Gällstad och jag fick agera chaufför! Det gick bra och parkering är riktigt kul. När jag klarat mig fint på Willys var det dags att trotsa Pluto-backen; och för er som inte vet vad det är för något, är det en av Ulricehamns brantaste backar där dragläget är essentiellt, och backen ligger mitt i stan precis bredvid den enda 'nattklubben' (hahah). Fyra kärringstopp senare brummade jag därifrån, men vet ni? Det var riktigt gött att ha det gjort.

I dag ska jag börja med engelska, gå på skolans dansuppvisning, ha 3h styrteknik, fika och sedan tagga för match med mina bästa flickor. Ikväll möter vi Torpa i Jönköping och vi ska dit dirr efter vi slutat typ. Tydligen lirar de i divison 3 men who cares? Vi har mött Div.3 lag innan och det har gått bra. Det ska bli roligt att möta kära Fridlac med! Nu ska jag dricka upp mitt te och borsta tänderna, sedan traska iväg i det blöta ute.

Falling slowly - Glen Hansard and Marketa Iglova

S, x
Kategori:

Helgen i stora drag

Hej på er.

Chill i fredags, hemma och bara åt.
Jobbi går, välgörenhetskonsert och sedan den bästa kvällen med Lisa, Elin och Marika.
Robinson, hemlagad pizza, glass med varma hallon och kladdkaka, popcorn, cola, bilar och chips.
Fotboll, dock var inte matchen nå vidare rolig.
'Without A Paddle', te och massa tjejsnack.
Idag har jag övningskört som bara den,
tog en lång promenad med Elin i eftermiddagssolen.
Skrattade hela vägen upp till Jonna där vi kikade tv.
Nu ska jag nog lägga mig och tagga för veckan inför påsklovet!

Puss i fejjan.

S, x

GUESS WHAT?!Jodie and myself, back in the day with short hair!
Tja!

Nu känns det som jag tagit lite större steg i mitt annars dryga liv. Jag har skrivit upp mig för teorikursen på körskolan, det drar igång 14 april. På söndag ska jag köra bil igen för första gången på forever.  23 april ska jag och Jesper till Göteborg och kolla på UnderOATH! ÅH, jag dör av längtan! Min första konsert sen Westlife (x2) när jag gick i 6:an/7:an. Hm, men det var något mer som jag nu har förträngt. Mitt huvud är inte van vid att ha så här mycket stora saker att hålla reda på.

Min dag har vart ganska slö egentligen. En lång fika med Marika efter skolan var mysig sedan begav jag mig till jobbet och testade kebaben vi har börjat med där, helt okej. Hem kom jag vid 7 och åt. Nu chillar jag lite här med Kings Of Leon och UnderOATH i öronen och ska nog lägga upp lite gamla bilder på facebook. Underhållning på en fredagkväll liksom. Imorgon ska jag jobba 12-17 och sedan blir det nog konsert i Pingstkyrkan innan filmkvällen drar igång hos mig.

Ha en bra helg, snyggingar!

YOU WHAT, YOU WHAT!

S, x
Kategori: