RAIN IS FALLING ON MY HEADDÅLIGT KLÄDVAL, tröjan bara åkte upp och byxorna ner hela dagen. Då vet jag det till nästa gång. Idag har jag verkligen jobbat hårt på lektioner, gött det. Har till och med med mig två ämnen hem för att hinna med och plugga till nästa vecka. Har tre prov och en inlämning/redovisning, woooo!

Nu är det dags för träning i regnet, hoppas på lite uppehåll i alla fall!

tagga sommar!

S, x
Kategori:

Oh, so 2008Tänk att man kan sakna ett helt år så mycket; 2008 var bra på många sätt. Sommaren var helt sjuk! Trots regnet hittade jag på hur mycket roligt som helst med fina vänner och släkt. Filmkvällar med grabbarna i klassen med pizza, godis och cola; ingen sömn såklart. Jobb där jag tjänade ihop en del cash, tacka vet jag att få lön. Gothia Cup med de bästa brudarna i MTV var fantastiskt. Matcherna på Heden, invigningen där vi promenerade framför 50 000 personer, shoppingen och alla spårvagnsturer, Liseberg och alla skratt & tårar vi delade ihop. Mina två veckor i England, wow. Varje dag gjorde vi något nytt och jag kunde inte bett om någon bättre resa. 14 dagar med bara sol och saknade vänner och familj. Shopping där Primark och New Look tog alla mina pengar! Även Rileys där vi lirade biljard många gånger. De soliga dagarna jag spenderade med kompisarna i Ulricehamn, sol & volleyboll på Skottek, grill på kvällarna. Fotboll, fotboll och mer fotboll.

2009, bli bra.

S, x

Ont i axeln

Hej hå!

Igår hade jag nationella med Hannah, tjugo minuter senare drog vi till körskolan och jag failade stort på C-provet. 3h styrteknik som inte disponerades som den skulle, bra gött med skitbetyg i det ämnet med. Ta mig i kragen kanske? Körskolan & filmer. Balen där jag bara stod och log åt alla fina som gick där, tänk nästa år! Det kommer komma så snabbt! Träning på kvällen som gick skit.

Dagen började med konstruktionsprov, kanske G, inte vet jag. Matte och sedan spaghetti och köttfärssås. Hannah och jag hade sedan hand om äpple i vatten; sockerbitar i mjöl-stationen på Studentkampen, fasen vad roliga många var! Hem och bytte om, ner och gjorde marknadsföringsintervju på Parelle och sedan jobb i några timmar. Nu kikar jag Champions League finalen och jag deppar för att United inte kommer vinna. Imorgon har jag sovmorgon, SÅ GÖTT! Snart är det helg med, inte för att det blir mycket ledigt för det; student hela fredag, klassbollen på lördag och match söndag! När det äntligen blir bra väder har jag ingen tid att bara ligga i solen och steka.

Nu ska jag dricka mitt te och läsa Harry Potter.

TE2, o la laa.

S, x