Dag 364, 2010

Det har känts som söndag idag om jag ska vara ärlig. En förbannat bra "it feels like Sunday" har det varit också. Vaknade upp hos love, snoozade 1h, myste, åt frukost, åkte och tränade med honom och Säf, duschade, kikade på skor, gick på stan och valde ut nyårsflugor, åt på Viskan, beställde iPhone, köpte ett reaplagg, fixade alkohol och har nu haft hemmakväll med love. Ska kika lite avsnitt O.C. innan det är dags för sängen. Imorgon bär det av mot Helsingborg, Hotell Marina Plaza, utestället The Tivoli, lite Danmark och lite allmänt helggött.

HAPPY NEW YEAR!

Ett sant nöje

Fick sms av Jesper igår som undrade om vi skulle styra upp lite film med klassen (kallar oss 'klassen' eller TE3 trots att vi tog studenten i våras). Många ska till Sälen och Norge imorgon men fick trots detta besök av Jesper, Björn, Göran, Kliipah, Jonas, Axel och Herm. Det är som vi aldrig varit ifrån varandra. Är så otroligt glad att jag fick lära känna de här grabbarna (+ resten av klassen); längtar till våra återföreningar om några år! Det blev i alla fall Rush Hour och en massa snack om studenten och studentresan.

NEW HAIR

Ni får en dålig Photo Booth bild som inte alls visar hur håret ser ut. Vet inte riktigt om jag gillar det. Det blev tyvärr en del kortare för att det var så slitet, plus att vi lade i lite brunröda slingor, vet inte riktigt om det passar. Någon som tycker något? Jaja, lite roligare än att bara köra på samma hela tiden, jag tröttnar lätt och vill testa nytt. Här har ni även mina nya brillor på, favoritjulklappen tror jag nog.
Kategori: