Helhelg i Borås

Har haft en svinbra helg och har inte pluggat en sekund - SKÖNT, KALLAS DET! I fredags stack jag till Borås och pussade på pojkvännen, kalasade för hans mor och hälsade på uppe hos Tim en sväng. Tidigt uppstigning på lördag för att ta bussen till Ulricehamn och jobba; vi blev klara skitidigt så att jag slapp stressa ihjäl mig till Borås. Bilade mig tillbaka till B-town och tog första ölen med Robert och Kryyger innan vi stack på förfest hos Tim. Bra musik, god dricka, underbart sällskap och kvällen började fint! Fick skjuts till stan och köade till Puls i 22 minusgrader med Jaqueline då vi två är för små för XoY, haha. Dansade och drack och blev även nersprejade med öl men det var kul! Tog följe med Patric och mötte b-friend & co. och stack till donken. Det är knappt värt att nämna hur cp vissa blir av alkohol, det slutade i alla fall med att Adam fick en Sprite över sig.

Idag har vi bara slöat, ätit och gjort lite ärenden innan jag åkte hem. Nu sitter jag här och degar, orkar knappt tänka på att vi har fysik imorgon. Men vet ni? Det är bara 2 veckor kvar till sportlovet, how sick?

Robert.

S, x

ingen konstruktion = ledig onsdag

Som sagt, en lektion på onsdagar och med den inställd är vi lediga idag! Dock ska jag till skolan om 45 minuter och intervjua min fysiklärare/gamla mattelärare för mitt projektarbete. Fyfan vad jag ligger efter med det, så det gnager i magen. Jaja, ett steg i taget. Snöstorm är det ute, inget jag direkt ser fram emot, men så är det. Som jag och Joel diskuterade, när det är regnigt då klagar vi, när det är för varmt klagar vi, när det är för kallt och snöigt på vintern som det inte varit på hur länge så helst - DÅ KLAGAR VI MED! Vad är det för fel? Att vara nöjd har väl aldrig dödat någon?

Te + rostat bröd med banan på, gottefrukost. Ska borsta tänderna och sedan planera vad som ska pluggas sen innan jobbet. Imorgon är det torsdag och då återvänder nog min älskade till sin mobil efter några dagars tripp ut till skogen. Sen är det fredag och då får jag pussas. JAG LÄNGTAR!

Robert.

S, x

i spend my time just thinkin', thinkin', thinkin' 'bout you

Upp tidigt på sovmorgonen idag och började fixa med kalendrarna till skolan. Nedräkning, bilder, m.m. kommer pryda pappret fint! Kul hade vi i alla fall och det var roligt att vi faktiskt blev några stycken som hjälpte till. Seg svenska och det slog mig att vi har prov nästa torsdag och inte i mars som jag av någon anledning fått för mig. Lunch, besök från Ungdomsmottagningen på religionen, engelska där vi såg slutet på Green Street Hooligans och till sist psykologi där jag skrev klart min inlämning! Har hämtat papper som ska fixas iväg till försäkringsbolaget och även hunnit styrketräna lite här. Ska iväg och sola med Malin om 10 min och plugga ikväll!

Saknar min älskling!

S, x