GLÄDJE

Vilken otrolig dag det var. Studenten 2010. Fredagen den tjugoåttonde maj vaknade jag till sol och blå himmel. Vi tekniker träffades hos Gustav där vi dekorerade klart flaket, monterade ljud, kom på utspringsdansen, drack champagne och jag spillde ut ett helt glas över Görans och Viktors uppskurna frukt. Med partyvagnen drog vi oss mot Sporthallen och gjorde den bästa entrén någonsin. In i sporthallen där Herman tog hem 2 stipendier, Ahmad 1 och Pontus 1 - grattis killar! Därefter väntade lite chill med Arne innan utspringet. Jag möttes av fina vänner och underbar familj innan jag sprang upp till flaket. Vi cruisade runt i stan och dunkade musik, märkte knappt av regnet. På eftermiddagen kom jag och Elin till vår skiva och möttes av ännu mer fint folk och MAT! Fick otroligt fina presenter och förfesten med mina kära tekniker och de underbara ekonomerna + skåning-Fabian och boråsarna var perfekt. Kvällen avslutades på hotellet med shots, musik och resten av alla underbara studenter!
Kategori:

Balen

När jag orkar och har tid kommer jag lägga upp fler bilder, men såhär såg min alldeles underbara klänning ut. Jag vill ha den hängandes i min garderob föralltid! Vilken underbar kväll det var! Alla var så himla vackra och stiliga. En gång till?
Kategori:

STUDENTVECKA, DAG 3: BAL

Åååååååh! Nu är dagen här, dagen då vi treor klär upp oss så oerhört fint och får stå i centrum. Nu ska jag slänga i mig frukost och sedan åka ner och fixa hår/smink! Ni får ingen före-bild för jag ser ut som en kratta, haha. Solen skiner och himmelen är blå och molnfri. Nu håller alla tummarna för att det ska hålla i sig! Vid tre åker jag till Joel och möter upp de andra; vi är 6 par som ska ses innan vi åker ner. I CAN'T WAIT! Vid 17.30 smäller det vid rådhuset i Ulricehamn - BE THERE!!!!!