Breakfast, lunch and snacks

Så här ser det oftast ut när jag ska ta med mat och grejer till jobbet - halva kylen åker med i en påse. Idag blir det fiskpinnar och makaroner, våfflor, knäckebröd med skinka och keso, ett äpple, youghurt och mjölk till te't. NICE!
Kategori:

WAKING UP EARLY ON A SATURDAY MORNING

Klockan är kvart i fem och jag åker till jobbet om en stund. Det känns bra att jobba den här helgen, trots lön och allt annat tjoho. Igår var tjejerna här, ikväll ska jag med ut och dansa ett tag och bara ha kul. Imorgon är sista jobbdagen och jag kommer nog få känna att jag lever trots att jag ska vara nykter ikväll. Jag vill bara ut och träffa folk! XoY it is, see you there!

HEJ DÄR!

Det gick kalasbra att jobba, jag fick till och med en semla och gudars vad gott det var! Åt "engelsk frukost" till lunch och ska nu ta mig några bitar paj (gottegris) som mamma gjort till kvällsmat. Strax kommer Nana och Malin hit för att kika film och ta det lugnt. Imorgon är det "fest" som står på schemat, jag är chaufför ner och tar mig kanske en cider när vi drar till XoY men drar mig nog hemåt vid ett-tiden för jobb på söndag med. Har bestämt en outfit jag är himla nöjd med! Nu skag jag måla naglarna och dricka en kopp te till maten.