Helt slut

Vilken jävla helg, va. Skulle lägga mig och sova i fredags och fick uppleva att grannens vardagsrum ligger vägg i vägg med mitt sovrum. Han hade förfest. Lagom trött var jag igår när jag steg upp. Åkte till Hard Rock Café i Göteborg med några av mina tjejer och åt de godaste revbenen jag smakat på i mitt liv. Somnade hårt i bilen och var än mer en zombie i morse. Har inte gjort många knop ikväll. Halv-kikar på Allt för min syster samtidigt som jag grejar på datorn. Ny vecka med med måndagsstart imorgon, har en del att stå i! Tills dess: 100 % chillout.

Fredagsjobb och thaimat

Har jobbat, det har gått bra. Milen jag sprang igår sitter i kroppen och jag tänkte unna mig thaimat från ett ställe tvärs över gatan från mig. Blev så himla besviken. Har försökt kolla på två olika filmer och inget är bra. Gick och köpte godis nu och kokar mig en kopp te. Vet precis vad jag borde sysslat med hela kvällen, samla ihop årets händelser till en långfilm. Är lite seg såhär efter 11,5h på jobbet, men 1 down and 2 to go.

Babel

 
Älskar när nya album släpps med mina favoritartister. Nu har Mumford & Sons släppt sitt, Babel och det är verkligen bra. Check it out!
Kategori: