Dagtid på jobbä

Vilken mardröm att gå upp 05.40. Eller? Lever i ett flyttkaos bland lådor och nedtagna lampor men lyckades hitta kläder ändå. Pussade Daniel hejdå för dagen och med min termosmugg med kaffe i ena handen promenerade jag till bussen. Friskt och skönt. Läste ett positivt mail från Australien och sörplade på min värmande dryck. Hoppade på bussen och hörde tonerna av en favoritlåt. Det är inte så pjåkigt på morgonen ändå!

FLYTT

 
Skrubba, packa och greja är väl sådär. Men Daniel går mest i bara shorts när det är så förbaskat varmt här inne och han är ju vrålsnygg så det är ju himla fint att se på! Det är kaffepaus som råder här efter jobbet men snart ska jag ta tag i min del av packningen. En löptur står även på schemat senare - de ni!
 

Resan är en perfekt anledning att köpa saker!

 
Efter en lååååååång dag på jobbet där jag kände mig trött som en jäkla zombie, åkte jag och Daniel och nördshoppade. Vi bestämde oss ganska tidigt för att inte ta med oss någon dator. Min mac är för tung och en minipc är SÅ inte värt pengarna. Har istället införskaffat (lite överflödigt må ni tro) oss varsin Samsung Tab 3 7" 8GB platta. Precis lagom stor att ha i handen och ha med på resan. Köpte till oss skitbra försäkringar på dem i så fall att oturen är framme.
 
Efter det var jag och klippte mig hos Jaqueline. Jag satt och blundade i tystnad medan hon klippte till frillen, sååååå skönt för oss båda efter en tung jobbdag. Styrde käk, har duschat och ska snart kollapsa i sängen. 05.30 ringer klockan imorgon.....