To all you beautiful people out there

 
Hur har er helg varit? Min har varit bra som fan när jag tänker efter. Lugn, men fylld av härligt umgänge, god mat, rött vin och sovmorgnar. Jag och Daniel tog oss i kragarna och åkte en bit ut i världen till Torpa Stenhus, åt en glass, drack en kaffe och gick ett varv runt det vackra stenhuset och fotade allt grönt. Hemma nu med varsin tekopp, vitlöksfyllda oliver, Entourage på TV:n och ultimat söndagschill på G. Fint liv!

29 juni

Tjenis! Har vaknat flera gånger nu på morgonen svinpigg och somnat om och sedan trott att jag försovit mig. Ska möta upp Sandra för frukost på Orion klockan tio, svänga förbi Systemet och köpa en flarra vin till kvällens grill med tjejerna och sedan luncha med Daniel. Helghelghelghelghelg!

Whispers in the dark

 
Såhär såg min frukost ut men nu är jag hungrig igen, haha. Omöjlig är jag! Sitter och grejar lite vid datorn, lyssnar på Mumford & Sons med balkongdörren öppen. Det får bli lunch strax innan jag har ärenden att fixa på stan, bland annat ska jag köpa mig en pincett så jag kan noppra ögonbrynen. Ska en sväng till Ulricehamn i eftermiddag igen, lämnar bilen där och ikväll blir det antingen tacos och film med vänner eller någon aktivitet!
 
Pusshej!