Glad torsdag!

Det är mycket baggyshorts, skjorta, truckarkeps och sneakers nu. Mycket Bob Dylan i lurarna och drömmar om att åka nedcabbat längs en oändlig väg i USA. Det är mycket fantasier om lägereldar, gitarrspelande och öl på flaska. Många saker jag hoppas jag får uppleva någon gång i livet. De har suttit i bakhuvudet länge.
 
Nu är jag dock inte i Amerika(t) och gör de där sakerna. Jag har däremot sprungit 6km i mina jävelsnygga aprikosfärgade Nike och har ätit rårakor av kvalitet världsklass med tillhörande fantastisk kesoröra. Hur firar jag att jag tar helg då? Rödvin sa jag innan men är mer sugen på te. Jag ska rensa i min byrå och bland alla papper jag har överallt i lägenhet, alltså ett komplett kvällsarbete. HEJ!

Tar helg och en löptur på det

Kom hem för några timmar sen, snabbstädade min lägenhet, diskade och åt gårdagens korv stroganoff. Har haft lite besök och ska nu iväg och springa. Solen är varm och det vankas bal för fjärde dagen i rad på Grand Hotel här runt hörnet. Ikväll skulle jag åkt ut till Sparsör men det blev ett himla ståhej och det fick skjutas upp. Har en hel del att ta tag i så det får nog bli det, och rödvin. För att det är helg. 

30 maj

Snart tar jag helg! Ett arbetspass kvar innan jag har nästan fyra dagars ledighet. Det blir en blandning mellan Sparsör, häng med Marika, bio, storrensning av källarförråd, födelsedagsfest och "chill", haha. Igår hade jag ingenting planerat och nu är varje dag bokad. Himlen är typ blå och det får vi vara glada för, woho!