En lång tisdag

 
Åh, idag alltså. Har varit så himla seg. Sover ganska dåligt när jag jobbar dagtid och idag har det inte varit så högt tempo på jobbet. Kom hem och ville ha lite tystnad men då vart det full fart i köket med mamma och mormor så jag tog kaffen och satte mig på balkongen. Körsbärsträdet blommar för fullt och det är så tydligt hur grönt allt blivit. Vackert som tusan men det känns i alla mina pollenkänsliga kroppsdelar. Kollar lite av Champions League matchen nu och ska snart sova för att göra veckans sista arbetspass imorgon. På kvällen vankas 25årsfest för min kusin och det ska bli riktigt kul!

Nittonårsfirande, soldagar och grillkväll

Bland det bästa jag vet med England är deras kärlek för dekorationer och kort till olika tillfällen. Köpte på mig lite ballonger när jag var där sist.
Mormor, lillsyrsan och Daniel innan vi högg in på tacosen.
Vi gav Cheyenne ett hemmagjort presenkort på en kånkenväska - hon blev så himla glad!
Sedan kom två av hennes vänner och ringde på. De hade skrivit en låt och sjöng den och spelade ukelele i trapphuset. Sedan fick hon presenter och dessa ASGODA kakor.
Gårdagens somriga utstyrsel. Favoritsandaler köpta i Australien, en gammal kjol och mitt enda vita linne som jag spiller på varje gång jag använder det (choklad just nu).
Jag älskar Sveriges natur. Sjöar och skog.
Vi var ju som bekant på loppis igår. 
Fina gamla bygglampor sålde de, men det blev inget köp.
Så hade de ett brassband som lirade i solen.
Och så tog vi en kaffe på en bänk. Jag frågade om jag fick köpa några av deras fina muggar (tillverkade i England <3) men det fick jag inte :(
Så när jag köper hus vill jag ha något sånt här - en liten grej vid vattnet som en kan duka upp på och äta vid.
Efter någon timmes solning hemma i Sparsör åkte vi in till stan för att äta lunch. Blommande träd, blå himmel och fina byggnader i Borås.
SE BARA!
Vi dukade upp sushi och misosoppa på en bänk i solen. Typ min drömlunch med min drömkille.
Fick sms från Julia som löd "Är du omkring Borran? Glass? ;)". Det nappade vi på! 
Efter någon timme eller två åkte vi hemåt, bytte bil och sedan fick jag skjuts hem till Ulricehamn.
Var hemma en knapp timme innan jag stack upp till Elin för grill.
De ropade in grannen som hade en kockutstyrsel på sig!
Det enda som fanns kvar i köttväg på ICA var marinerad fläskytterfilé.
Allt var så gott och jag var hungrig - därav suddig bild. Gott kött med ugnsbakad potatis, sötpotatis, morötter och champinjoner. Sallad och stekt sparris. Fetaostsås. NAM.
Bland alla goa personer där fanns bland annat fina Thure!

Pollen, så mycket pollen

Ni är bra fina, ni björkar. Men jäklar vad jag nyser av er. Och det kliar i ögonen med. Bara så att ni vet.
 
Har varit ute mest hela dagen idag. Jag och Daniel var på den årliga vårmarknade i Frufällan, Ekhagen, idag och fyndade en svampbok och ett par serveringsbestick för några kronor. Åt en korv och drack en kaffe i solen. Åkte hem och satte oss i solstolar innan vi ansåg att det var dags för sushi. Så vi tog oss till stan, köpte varsin 10-bitars och cola och satte oss i solen. Sedan blev vi bjudna på Magnum hos Julia och nu är jag snart påväg vidare till en kompis för grill och häng. Fullt ös!
 
Hoppas att ni njuter av värmen!