Omeletten - en räddare

 
Det brukar gå i vågor hur mycket jag gillar den här maträtten. Men det beror oftast på om jag har något kul att ha i. Sedan fick jag ett guldtips av min vän Nana - istället för att ha i mjölk eller grädde så har en i keso istället för att binda ihop och göra omeletten lite tjockare. Så himla gott blev det!
 
För den här varianten:
2 ägg
2 skedar keso
1/2 rödlök
1 1/2 champinjoner
1/2 tomat
Salt, peppar och chilipeppar
 
Hur du vevar ihop den:
Skiva rödlök och champinjoner och stek mjuka i smör.
Vispa äggen fluffigt och rör sedan ner keson och krydda alltihopa.
Sätt på ugnen på 200°C och grill.
Häll över äggsmeten och lägg på tomaterna.
När omeletten börjat stelna så ställer du in den i ugnen tills den får en fin yta.
Ta-da!
Kategori: Mat
Kommentera inlägget här: