Sista dagen i mars

En av Daniels bilder han tog på mig i Nantwich
 
Har försökt ladda upp det här bilden hela dagen. Det fungerade inte hos Daniel och inte hemma i vårt vardagsrum eller i mitt rum, men i vårt kök fungerade det utmärkt. Jag blir galen. Har annars haft en väldigt fin dag. Började med frukost hos några vänner i Sparsör, följt av lunch som jag blev bjuden på av en annan fin vän. Köpte lite tahini (sesampasta) i min favoritbutik för asiatiska livs och tog sedan bilen till Ulricehamn för att dricka kaffe och prata i fler goda vänners lag. Väl hemma bytte jag om för en löptur i dagens sista solstrålar och nu det allra sista har jag varit och hämtat upp lite böcker hos min kusin och druckit te.
 
Dags för sängen nu då jag lovat mig själv att börja mitt produktiva liv imorgon. Godnatt fina!
 
 

Kröklings hage

Efter frukost åkte jag ner till min pojkvän, denne idag ganska bakfull. Vi bestämde oss för att en skogspromenad var det enda smarta.
Ganska bart och så i början..
Sedan kom vi in bland mossiga stenar och granar där vi kunde andas in skogen ordentligt.
Mot toppen och utkiksplatsen.
 
 
Min fågel på sitt staket.
 
Och de vackra blåsipporna var jag tvungen att föreviga.
Knopparna är framme, de dära jäklarna som kommer täppa igen min näsa och göra ögonen röda, och göra Sverige så himla sommarfint.
Vi konstaterade att vi sett förbi de små vackra tingen i Sverige tidigare. Att har gått och beundrat slingrande träd, konstiga buskar och grejer som växer i träsk och öken på andra sidan jorden har fått ögonen att öppnas för allting hemma.
Sen kunde vi ju inte annat än att sätta oss i solen en stund. Att kunna gå runt i bara skjorta är ju fantastiskt.
"Men gör någonting i bilden då!"
VÄLKOMMEN VÅREN!

Ett söndagstips

 
Alla bilder och texter lånade från Gamla Nyheter
 

Jag lovar att ni kommer hitta en blandning av mysiga, roliga, smarta och ibland lite sorgliga svar. Men det är ett helt underbart koncept. In och läs!