Sista september

 
Det kurrar i magen litegranna och jag kan inte bestämma mig om jag orkar fixa något käk eller om jag ska vänta tills jag och Julia ska ses sen. Var nyss inne på studera.nu och hittade mina gymnasiebetyg; en våg av stolthet drog igenom mig. Även om jag ibland önskar att jag vågat hoppa av teknikprogrammet och bytt till något som verkligen var jag, är jag ändå mest nöjd över att jag kämpade mig igenom de där åren och kom ut på andra sidan med grymma betyg ändå. Är så sugen på att insupa massor med ny kunskap och tänker ofta på vad jag skulle vilja studera. Hoppas att jag blir klokare på detta snart. Tills dess njuter jag av lediga dagar och försöker lära mig nya saker på jobbet de andra dagarna.

Why don't you be you and I'll be me.

"Men jag pratade ju nuuu."
Det här med frukost ihop på morgonen, det är en av de finaste stunderna på en dag. Vi var båda lediga idag; han skulle iväg och plugga och jag till kuratorn, så vi hade tid till detta <3.
PERFEKT KOKT ÄGG!
Jag satte av mot stan och efter mina fyrtiofem hos min pratvän hämtade jag ett par omklackade skor och gick en runda på stan.
Förbi ulricehamnska sidogator och en sväng in till Marika som jobbar på bokhandeln.
Mötte sedan upp de här två favoriterna, morfar och Krista, för lunch. 
När jag släppte av kusin hemma passade vi på att fota lite mot den fina tegelväggen bredvid hennes gata.
Hämtade upp morfar igen, bytte en lampa till bromslyktan, släppte av honom igen, hämtade honom och besiktade bilen och sen åkte vi hem till honom för te och fika.
Bäst bäst bäst.
Höstasolen!
Hann knappt hem innan mamma ringde och frågade om vi kunde gå en timme på stan. Jag är inte svår när det gäller kvalitetstid med henne alltså.
Ännu en bästing. Så kul att få henne att prova kläder och unna sig saker! 
Det blev sushi till kvällsmat för moí och indiskt för henne.
Sen blev himlen magisk.
Och jag dricker te vid skrivbordet och skriver ner bra saker jag känner just nu.

Dag tre av tre

 
Så ja. 3 x 12h avklarade på jobbet i helgen och nu väntar rester från en roast dinner. Mitt humör har varit på en högstanivå jag inte kommer ihåg när jag kände av senast. Konstant superasglad i tre dagar i sträck, ja här vill jag vara kvar. Det kanske beror på att jag prioriterat sömnen. Det kan även bero på att jag prioriterat bort andra saker i huvudet. Det kan bero på en systerdos i fredags och att Daniel överraskade mig med sin svampsoppa igår som är OUT OF THIS WORLD (plus kräftor och räkor som jag föreslagit på dagen). Hur som helst fortsätter kvällsmyset även idag med flera koppar starkt engelskt te, bloggläsning och slapp.
 
Puss på er, och tack för kommentarerna som droppar in här, blir lika glad varje gång alltså!