Steg-för-steg: rösti med kesoröra

Du behöver:
→ 2-3 potatisar per person
→ några skedar keso, rödlök, koriander och avocado
→ smör och olivolja att steka i
Skala och riv potatisen.
Krama ur överflödig vätska ur potatisen.
Ha plattan på lite över medelvärme och smält en klick smör och ha i lite olivolja. Ta sedan ca 1,5 näve riven potatis och forma en kaka. Platta till den med stekspaden.
När kanterna blivit gyllene vänder du den försiktigt. Använd dig av en tallrik och flippa med om du tycker det är svårt med stekspaden. Salta och peppra efter tycke.
Ät sedan med kesoröran gjord på din hackade rödlök och koriander och skivad avocado. 
Kategori: Mat Taggar: Rösti, Vegetariskt;
lovisa:

har precis både ätit mat, druckit kaffe och knaprat karameller men ändock blev jag helt befängt sugen på rösti nu?! skitsnyggt fotat och najs recept! ska absolut testa!

Svar: Men åh, tack Lovisa! Blir jätteglad :)
Nastasja Thor

Kommentera inlägget här: