En frukostdejt.

Igår åkte jag till Emma för att äta frukost och det slutade med att vi suttit och pratat i fyra timmar när jag åkte därifrån. Vi lärde känna varandra på jobbet där vi arbetade i samma skiftlag, och även när jag fått byta har vår vänskap kvarstått och det är jag så glad för. Om ett par veckor slutar hon för att hon ska ha barn i slutet på mars, och jag längtar så efter att få träffa den lilla knodden. Ibland är det så himla overkligt när en snuddar vid samtalsämnen en inte vet om en vågar öppna upp och sedan märka att en har precis samma uppfattning om saker. Likadana erfarenheter. Åh, det var en fin frukostdejt.

Grangrön.

 
Oh hey, peeps! Nu är det eftermiddag och jag är mörbultad efter flera veckor med lite för få timmars sömn. Så ikväll tänker jag placera mig i soffan med Daniel och sträckkolla Sons of Anarchy och äta pizza. 

Fri 30

 
Tänker att ni har bryggt en kopp med valfri varm morgondryck, håller på att ladda för dagen och vill ha något fint att lyssna på. Lovar att den här videon ger en så fin känsla i magen och en chans att glömma allt runt omkring. Glad fredag!