Det stora midsommarinlägget.

Dagen innan midsommarafton gick jag ut och plockade lite blommor i skogsdungen här utanför. Jag tvinnade sedan ihop tre stycken mjuka ståltrådspinnar till en cirkel som jag använde som bas.
Jag började med att täcka den med lite kvistar från busken utanför vår port (den växte så vilt så klippte av ett par kvistar ba). Jag surrade fast dem med svart sytråd. Sedan pratade jag i telefon med Sara och glömde dels fota resultatet på bordet och dels glömde jag helt av hälften av blommorna? 
Så det blev en midsommarkrans med hundkex i fokus! Jag brukar göra små buketter av blommorna som ska sättas dit och surra fast en bukett i taget, så täcker en lätt kransen. Jag hade på mig en helt oanvänd klänning jag köpte i Australien och en secondhandfyndad linnekavaj och kände mig så somrig!
Vi åt en ganska tidig frukost och känner oss själva väldigt väl, därför blev det pommesstopp på vägen så att vi inte skulle vara hungriga monster fram tills lunch.
Vid ett var vi framme hos Linus och Johanna i Hisingsbacka där de dukat upp kalasfint.
Johanna har odlat bönor i fönstret och själva växten i sig är så himla vacker tycker jag.
Fler och fler droppade in och vi catchade upp litegranna innan alla var samlade.
Hej Johan!
Marika, Linus och Christoffer är matredo.
Storkameran lade jag undan så ni får en panoramamobilbild på vår ljuvliga mat som innehöll allt det klassiska. SOM jag längtat efter sill + färskpotatis + gräddfil + gräslök alltså.
När vi kom fick vi alla varsin lapp med ett namn på som då delade upp oss i lag beroende på olika gemensamma nämnare. Här är mitt lag bestående av Claes, Johan, Nisse och  Patrik - vi hade alla rödhåriga människor på våra lappar!
Linus och Johanna hade styrt upp lekar som de bra hosts de är! En var att vi skulle kasta boll i en hink och jag måste säga att jag det är lite av min grej. Prickade den längst bort så klart!
Efter några olika tävlingar var det dags för modern tipspromenad. Alltså skickades frågan ut till en mobil i varje lag per sms och så svarade en på det samtidigt som vi gick en gemensam promenad.
Hej Patrik och Fredrik!
Amanda och Nike.
Vi hade sol på eftermiddagen och det var skönt att gå barbent till och med.
Gänget i väntan på sista frågan!
Tillbaka i trädgården för påfyllning av dryck och mer tävlingar. Här är Josefine vars frisyr jag älskade!
Och Nisse tog igen sig!
Näst på tur i tävlingsordningen var: få in tio kex i munnen och vissla. Grabbarna är redo och jag slapp undan pga allergi hähä.
Linus förklarar reglerna.
Och sen körde vi igång och det var så himla kul att se alla tugga febrilt på denna torra massa.
Det tuggades så att smulorna flög, bokstavligt talat!
Sen är jag ju ihop med den här innovativa roliga mannen. Vi var inte i samma lag men jag får ge honom cred, haha. Det fungerade dessutom!
Vilket han såg till att få poäng för, hahah.
Kämpa!
Marika hade bidragit med sin vissling och satt och iakttog vid sidan av.
Och här fastnade vi på en bild ihop till och med. Love him alltså!
Lite grytunderläggskastning för att bryta av allvaret innan den sista grenen som var..
.. den klassiska stoppa pennan i glaset-tävlingen.
(gif, tryck på bilden för att den ska röra sig i mobilen)
Sen fick jag mitt fina sällskap att ställa upp på en bild efter jag förklarat att det skulle bli en gif, so here you go!
Sen gick vi in för kaffe och jordgubbar och en till tävling och kortspel. 
Pusskramtack till Linus och Johanna för att ni hostade och till alla som jag fick fira med!