butterflies

Nya nagellack är nice - ett grått, ett senapsgult/grönt och ett jätteblått. Och mer julklappar! Nu har jag bara tre kvar att köpa till av mina 10! Bra jobbat tycker jag, skönt att jag började tidigt i år. För övrigt rullar livet på gött. Fick tillbaka både matten och fysiken och fick G med gooooooood marginal (några poäng sisådär, men ni ska veta hur svårt det är!) och jag är nöjd. Bara Nationella Prov i matte D nästa tisdag och religionsprov sista veckan, sen är jag nog ganska fri tror jag? Jobbigt projektarbette som ligger och viskar i mitt öra dock.

Helgen var underbar! I fredags åkte jag till Robert och jag fick nästan ont i ansiktet av att jag log så mycket! Chillade en aning med Mike innan vi stack och handlade lite. Tacos på kvällen och en sväng till Viskan. Lördag spenderades i topp chill-mode utan smink och vid femtiden åkte jag hemåt. Bowling med ett tjugotal människor efter förfest i stans flottaste hus (?). Jag var den enda nykta och jag säger det varje gång: aldrig igen, haha. Söndagn spenderades i något otroligt fina blåa utsvängda brallor, röd/vit-rutig skjorta och blå keps på jobbet. Efter x antal timmars slit i pommeslukt märkte jag att jag inte hann till träningen och fick istället finbesök från Borås. Det är svårt att säga hejdå till nästa helg. Men nu är det bara 4 dagar kvar!

rrrrrrrrrrr

S, x

clothes are nicelinna cubus, 'kofta' lindex, jeans topshop

Det ser ju inte assnyggt ut här. Men det är det, faktiskt. Fett gött att fynda i alla fall!

S, x

091126 - med syster


jeans zara | linne topshop | sammetsjacka lager 157


Ja, ibland är det gött att komma hem och ravea med mamma och syster, ta lite kort och löra 70-tals dancemoves med dem. Då mår jag kalas och inser gång på gång hur jäkla bra jag har det med dem. Ikväll ska mamma laga mat (mormor har ju agerat kock de senaste tre veckorna typ) och det kommer bli skitgott!

Snart ska jag springa iväg till skolan och representera Teknikprogrammet under Öppet Hus timmarna, niiiiice. Det blir nog jag, Hannah, Axel, Herman, Dje och Jonas som får stå där och hålla i taktpinnen medan Arne rusar runt överallt. Några timmar bara, sen är det ledigt. Och imorgon slutar jag redan vid tjugo i två och ska till Borås med family innan jag äntligen får pussa min finaste!

S, x
Kategori: