Igår.

Jobba, hjälpa, skriva, fundera, söka, äta, glömma rasten. Rusa ut, sätta sig, svamla med en vän, köa, prova, bära knö och köpa på en outlet. Klunka iskall cola och visa lägenheten, trycka i sig icke-glutenfri pizza, lägga sig på sängen i fem minuter, skypa med en fantastisk person, skratta åt att vi tappar orden. Skriva handlingslista, åka i regnet, slänga skräp, plocka varor, välja den goda svampen, köa, gå ut i regnet igen. Rulla ihop hallmattan, tända all belysning, byta om, klippa Daniel, låta tystnaden vara lugnande. Prova köpta kläder, märka att skjortan är sönderklippt, styra planer för Ulricehamnshäng. Äta riskaka och kvarg, skita i disken, tvätta bort sminket, byta om. Krypa ner, skeda, sätta i bettskenan och blunda.

Fredag med AW.

Jag gillar det här med att börja veckan med att se tillbaka på det roliga som hänt under helgen, så vi börjar med hur fredagen var! Jag vaknade en kvart innan klockan och hann tänka: sovmorgon - försovit mig till HP - fredag - åh, nerver över skarpt läge på jobbet.
Jag stoppade i lurarna i öronen, lyssnade på love on top och studsade iväg till första dagen på traineen efter vår utbildning.
Jag brukar inte ha med kameran men jag prickade in rätt morgon att ha den till hands.
Möttes av blå himmel bakom dimman som mötte skogen, mums! Efter en lång dag med darriga händer till en början och total utmattning mot slutet var det dags att fira att vi utbildningen var klar.
Vi gick till The Company, här är Elvira!
Rasmus.
Pontus! Har missat att ta en bild på Andreas, men de här två sitter ihop, haha.
Taco-Ted!
Joakim till vänster har varit vår utbildare, och Martin till höger.
Lisa!
Axel.
David och Lisa (och Martin då förstås...).
Vi hade så nedrans trevligt i ett gäng timmar med lite dryck och några rundor tacobuffé. Hade gärna stannat längre men som ni vet väntade ju ett stort prov dagen efter. 

Lugg och V-ringat.

Klänning från Weekday i sånt där tungt material som hänger men inte klänger, och den nya luggen med!