HALLÅ JA!

Godmorgon vänner! Eller ah, middag typ. Fixar lite tacomiddag till mig själv (höjden av ensamhet) och lyssnar på housemusik för att jag inte kan få nog. Ikväll väntar jobb och sedan ska jag sova två i en säng. Imorgon ska jag fika med en av världens roligaste människor som jag lärde känna när jag jobbdae på Sibylla och helgen ska spenderas med många goda och glada människor. Uppdaterar mer sen.. Typ. Kanske.. Eller?

SUMMER STARTS HERE

 
Summerburst i Göteborg är bokat! Det blev knappt något velande mellan Göteborg och Stockholm trots att Ingrosso var klar för huvudstaden. Är man riktigt störd av sig framåt våren kanske man bokar Stockholm med men det känns inte så troligt. Åker hellre utomlands. Nu kan jag sova svingött, haha!

Onsdag redan!

Godmorgon vänner! Var så överjävligt trött i morse men fick te på sängen sedan var det bara att masa mig upp. Har ätit lite frukost och ska strax ut och springa. Nu börjar de kalla graderna komma, bara 2,3°C jämfört med de 8°C vi haft hela hösten typ. Kommer vi lite snö nu kanske? Det ryktas om sju minusgrader till helgen. I eftermiddag väntar jobb och imorgon likaså, sedan är jag ledig igen, inte så tråkigt, hehe!