What I've done today so far

Idag är det vår igen, det kände jag när jag gick utomhus i korta träningstights och jag inte frös om benen. Tyvärr ska jag vistas inomhus hela eftermiddagen/kvällen och förmiddagen blir så oerhört konstig när jag ska hinna träna, sola som idag, duscha, laga lunch samt laga kvällsmat som ska tas med till work. Det blir inte mycket tid över. Nu ska jag lägga mig och läsa lite tills jag ska åka. Har för övrigt sökt till högskolan nu, två program i Jönköping. Jag önskar att jag börjat kika tidigare på utbildningar i England men det får bli till nästa vår istället, jag fattade ingenting när jag googlade.

LONDON, BABY!

Bilder från Londonresan med Engelska C

Det är ingen hemlighet direkt men det har inte blivit av att jag berättat att jag och love ska till LONDON! Vi bokade för knappt en månad sedan och åker om en månad, den 28 april, en weekend. Det ska bli så otroligt kul! Vi ska bo på Piccadilly Backpackers där vi bodde med Engelska C i januari förra året. Det är ingen lyx men det är så centralt man kan önska för ganska billiga pengar. Vi var i Göteborg idag och det var svårt att hålla i pengarna men det är värt att inte shoppa när man vet att man ska till London och får bränna lite extra, haha.
Kategori:

Photobooth-mania

Här sitter jag i min nya virkade från Saint Tropez, ska gå och borsta tänderna nu för att sedan åka till Borås, möta love och sticka till Göteborg. Vi ska inte köpa något idag, bara leta lite inspiration inför vår kommande resa... Tråkigt väder idag när det var så soligt och fint igår, blä.
Kategori: