Höstlov!


Tjaaaaa, vad har hänt? Vi går baklänges.
Idag bokade jag först och främst biljett till England över nyår med Olivia och Krista; det kommer bli så jävla bra! Sedan stack jag till Malin och grattade henne så hjärtligt på 18 års dagen tillsammans med Sanna; GRATTIS IGEN! Så nöjd med min present, haha. Mackor hemma innan jag chaufförerade oss ut till Gällstad för att kika i affärer. Jag köpte en julklapp till (igår köpte jag två) och fick välja en av min syster! Nu har vi ätit en så kallad engelsk Roast Dinner. Jag är svinmätt och väntar på Idol.
Igår var jag hos optikern. Vi ska inte ens prata om hur tråkigt det är att lägga pengar på sådant. På eftermiddagen körde jag till Borås med Malin sittandes i passagerar/dirigerarsätet - jag glömde svänga av till Borås. Gött, hahah. Vi hittade tillbaka efter nästa sväng från motorvägen. Vi kikade i affärer, vi spenderade pengar på andra, sedan gottade vi oss på Spice & Rice och jag stirrade gött på James Keane när han kom in. Jag ville bara slänga ur mig ett jätte-hej, men vågade inte. Vi fick för oss att smaka på en Chailatte var på Espresso House - misstag var det. Hur kan alla säga att det är så gott? Bio vid nio tillsammans med Sofi; vi kikade på This is It. Den var fin. Sen körde jag hem själv och jag hittade!
I förrgår gjorde jag ingenting och sen jobbade jag. Värd dag.

S, x
Kategori:

i loved last yearLast Christmas . . .

Jag vaknade upp nyss, för tidigt. För tidigt av mormor, syster, kusin och mammas gap utanför min dörr, men så är det när man bor i lägenhet och släkten är på besök. Gick upp, kikade ut och såg att allt är frosttäckt ute. Julkänsla direkt och jag ville börja spela julmusik och äta lussebullar och kolla på The Holiday. Lite får jag sansa med, ska vänta tills alla stuckit ut så kan jag mysa alone sedan. Ska försöka få religion och projektarbete gjort innan jag drar till jobbet vid fem. Känner att annars kommer jag få göra det efter träningen söndagkväll, det är jag inte sugen på.

Vad ska du göra på lovet?

S, x
Kategori:

hundra år senare skriver jag ännu en gång

Hur länge sen var det jag åkte bort egentligen? Känns som jag varit på månen och vänt, massvis har hänt och jag har några timmars bloggläsning att ta igen! I Irland var det full rulle hela långhelgen men det var underbart. Bortsett från att vi körde runt i två timmar fredag morgon vid tvåtiden i Dublin var mindre roligt när vi skulle gå up fyra timmar senare. Skolbesöket blev dock hellyckat och alla var hur trevliga som helst; lärarna var sköna och eleverna svarade fint på mina frågor. Lördagen bestod av en massa shopping och jag lovar att jag skulle kunna gjort åt hela min lön och lite till men jag fick dra gränsen en bit innan dess tyvärr. På kvällen gick vi ut och åt på en italiensk resturang och efter det satt vi och drack några timmar på en pub. På söndagen bjöds hela släkten till familjen vi bodde hos hem till dem. Jag var verkligen "den där svenskan" men kul var det. Resan hem igår gick bra och jag hann till och med träffa lilla mormor som är här från England i en månad och hälsar på!

Idag har jag hämtat ut mitt körkort (som inte är asfult) och kört fram och tillbaka över hela stan med mormors saker från lägenheten. Pizza har jag ätit med, gott! Och jag har till och med städat upp på mitt rum och hängt in mina saker i gaderoberna, de gav lite nytt liv bland mina gamla plagg. Nu? SKITTLES OCH SALT&VINEGAR CHIPS!

S, x