Right under my feet is air made of bricks

Det blev en lugn kväll med otroligt god mat; rotfrukter, potatis och kött. Några avsnitt av Gossip Girl ger mig alltid ett nyttigt perspektiv på mitt liv. Jag har riktiga vänner, ett fantastiskt förhållande och en underbar familj. Det är snart upp till mig att ta stegen mot något som kommer ge mig en hejdundrans karriär. Nu ska jag sova och ladda för morgondagens långa shoppingdag i Göteborg med Malin (det ska tydligen visst regna, grrrr!). På kvällen lutar det åt lite partaj på Hotellet här i stan. A nice weekend is what I need whilst my lover is away!

leopard print

Jag gillar Photobooth, man blir så fin på kort där, haha. Såhär ser jag verkligen inte ut idag, har på mig en röd nike-tischa och ett par halvschletna jeans och mitt risiga hår uppsatt i tofs. Jag vägrar ha på mig fina kläder när jag går till jobbet för jag luktar så otroligt mycket flöt och pommes frites när jag kommer hem. Usch. Det regnar massvis ute och jag hoppas på en relativt lugn dag, ingen sådan så jag vill börja gråta av allt folk. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, ta det lugnt för att jag ska till Göteborg tidigt imorgon kanske. Time will tell!
Kategori:

How to not start a morning

Vaknar upp klockan ÅTTA av att de klipper gräset under mitt fönster. Även om jag bor på tredje våning lät det som de stod i mitt rum, INTE okej. Jag har äntligen sovmorgon och tänkte sova men icke, varför skulle det vara skönt? Varför måste de göra sådant så jävla tidigt? Idag är inte en sådan dag som jag säger "åh, det är väl skönt att ha hela morgonen på sig och inte behöva stressa inför jobbet" bla, bla, bla. Jag vill sova. Ska väl fixa te och mackor snart, är så förbannat hungrig med.