lördagsbilderMer bilder kommer på facebook sen när det har slutat cp:a. GRYM kväll i Borås!


S, x
Kategori:

re-cap of le weekend

I fredags åkte jag till Borås, hittade ett nytt festplagg och sen fick jag äntligen träffa min bästa. Vi åt lite tacos och sen satt vi på Viskan en stund med ett gäng och pratade festligheter. Vi försökte oss på att se en film men b-friend somnade ganska snabbt, haha. Lördag morgon åkte jag hem för att jobba och var nästan på väg mot Jönköping innan jag insåg att bussen inte skulle vända och köra slingan (förbi där jag bor) och fick hoppa av 654651321 km från my place. Mor hämtade mig, jag packade i ordning lite och sen blev det jobb. Gjorde mig i ordning after work, hämtade Elin, Elin och Malin, hämtade fribiljetter till Puls och sen åkte vi till Borås! Det var drag hos b-friend som kirrade förfest och det var riktigt jäkla kul. Några stack till Harrys och några till Puls; träffade halva Ulricehamn på Puls innan vi drog till donken. Vet inte ens när jag kom i säng, bara att det var sent och att jag fylle-somnade direkt.

Vaknade nio idag, pigg och hungrig, sitter i b-friends goa tröja och myser. Det blir en lugn dag idag och imorgon är det dags för skola igen. Tror jag ska gå och fixa lite te nu.

S, x

friday i'm in love (and every other day too)One of those days when you wake up and want to crawl back under the covers because you can barely open your eyes. Suddenly you realise that this one day, it's Friday. You then remember what Fridays means and out of nowhere you find the strength to open your sleepy eyes and get up despite the cold floor and lack of motivation to get dressed. I get up with a smile on a Friday because my love comes home. It being the weekend doesn't mean the most anymore.

Det regnade lite imorse och när jag gick ut ur skolan sken solen och det var slask överallt, vatten rann nerför vägen och man såg asfalten. Jag hoppas att det fortsätter såhär nu! Har varit en lugn dag i skolan och jag har inte gjort så mycket sne jag kom hem. Insåg att jag har en redigt tråkig gaderob och med lön i hand lockar shopping men nu har jag slängt iväg pengar på sparkontot for safe keeping. När studenten kommer kommer det vara värt en mindre festklänning nu. Jag ska hoppa i ytterkläderna och ta mig till bussen och åka mot Borås, det blir en liten runda på stan innan jag möter b-friend hemma hos honom. Nu är jag så himla glad!

2 hours, baby!

S, x