Fitline test

 
Mamma har tjatat länge nu. Det ska tydligen vara HUR bra som helst för kroppen. Mamma är ett levande exempel på att det fungerar då hon alltid haft dåligt immunförsvar och problem med sin astma. Hon mår mycket bättre nu.
 
Den här produkten består av olika vitaminer, näringsämnen och örter och ska tydligen jobba med kroppen inifrån. Det är pulver som man blandar med vatten innan frukost och innan man går och lägger sig. Sedan går det att lägga upp lite som man vill med innan-läggdags-drycken då man ofta vaknar väldigt pigg ganska tidigt på morgonen. Det kan vara perfekt att ta på eftermiddagen för att orka med sista timmarna på jobbet eller tiden efter jobbet (som när jag jobbar dagtid och vill sova resten av mitt liv när jag slutat).
 
Ska ge det här en chans nu. Är lite skeptisk till sånt här annars, men om det får min mage att bli mer stabil i och med alla mina matallergier så kan det vara bra. Sedan kanske det får mig att sova bättre och vara piggare när jag ska vara vaken i samband med mina skifttider och omställningar.
 
Let's go!
Kategori:

Sista dagen i februari yao

Godmorgon vänner! Hur mår ni? Hade en riktigt jävlig dag igår, var mest bara nere. Idag är det bra. Måste varit för att jag var på Club Comedy Raw på Åhaga igår. FY FAN VAD ROLIGT DET VAR! Gav den unga skotten, Daniel Sloss, en komplimang efteråt när han gick förbi. Det var så sjukt kul att uppleva det live. Tack och nig till bfriend som gav mig det i julklapp! Sitter här hemma i soffan och lyssnar på engelsk radio, BBC 1 Radio är så gött. Förstår ni hur det är att sakna att höra någon prata ett annat språk än svenska? Saknar BBC News-kanalen mamma alltid har på hemma, har inte den här.. Anyway, det kommer ett inlägg sen om ett test jag ska göra i en månad, stay tuned!

5 saker om mig

- Jag har alltid ett block eller någon form av papper eller anteckningsappen i mobilen när till hands. Får infall av saker jag behöver skriva ner DIREKT flera gånger om dagen.
 
- Är jag ledig hemma så går Spotify i ett. Högt också. En blandning av en ren Oasis-lista, klassisk filmmusik från Stolthet och Fördom bl.a., Tjejmaffians house-lista, Nanas lunch-lista och lite 60-talsmusik.
 
- Jag har oftast en fullproppad kyl med 3 olika lagade måltider. Min nya bästis för matlådorna? Frystejp jag kan skriva ner innehållet på och klistra fast.
 
- Jag kan verkligen inte dansa eller sjunga. Har taktkänsla som ett kylskåp och en sångröst som en plågad katt.
 
 
Nu vet ni!